idees per a fer la teva boda a heretat sabartés

Com a fotògrafs de boda amb estudi a Vilafranca del Penedès, hem tingut la sort de poder acompanyar a moltes parelles que han fet el seu casament a Heretat Sabartés. Així que, si estàs organitzant el teu casament, en aquest post podràs trobar una mica més d'informació sobre aquest preciós espai situat al Penedès. Comencem?

Els nuvis a la cúpula d' Heretat Sabartés.

QUè éS HERETAT SABARTÉS ?

Heretat Sabartés és un palauet modernista de mitjans del segle XVIII que ha estat reformat i on es celebren grans casaments i que en el moment de la seva construcció va ser la casa-palau de la marquesa de Griny i en l'actualitat pertany a la família Sumarroca. El palauet, que ha estat reformat, pot ser el lloc perfecte perquè puguis fer el teu maquillatge, perruqueria i et puguis vestir el dia del teu casament. Ah, i la teva parella també :-P ja que disposa de moltes i precioses sales on podeu fer els preparatius.

Uns jardins de gespa inacabables, envolten tota la finca. Hi tenen habilitada una zona per a fer la cerimònia civil, als jardins hi pots fer l'aperitiu o el sopar sota els estels. La sala, amb una capacitat de fins a 250 convidats, les casetes de bany, el camí d'oliveres o les 25 hectàrees de vinya que rodegen el palauet, són algunes de les coses que fan d'Heretat Sabartés un lloc perfecte per a celebrar el teu casament.

El dia de la boda els nuvis esperen al hall de Heretat Sabartés.

on està SITUAT heretat sabartés ?

Heretat Sabartés està ubicat a mig camí entre Barcelona i Tarragona i és per això, que el fa el destí perfecte si has de moure als teus convidats des d'una d'aquestes grans ciutats. El palauet pertany al Priorat de Banyeres, al cor del Penedès, i com a tal, està envoltat de vinyes per a tots voltants. 

Aquí tens l'enllaç a la ubicació a Heretat Sabartés perquè hi puguis anar fàcilment: Google Maps Heretat Sabartés.

La núvia penja el vestit a Heretat Sabartés.
El vestit de la núvia reflexat al tocador de marbre a Heretat Sabartés.
Vista frontal del palauet d'Heretat Sabartés.

ELS PREPARATIUS DE LES NÚVIES I ELS NUVIS

Poder vestir-te al mateix lloc on faràs la cerimònia és un gran regal que et pots fer pel dia del teu casament. Al celebrar la boda a Heretat Sabartés podràs fer això i moltes més coses. Maquillatge, perruqueria i vestit a una de les habitacions del palauet et permetran estar molt més relaxada o relaxat i començar el dia del casament amb la tranquil.litat que dóna ser allà mateix.

D'entre totes les habitacions, deixeu-me destacar-ne dues. L'habitació amb el tocador de marbre i l'habitació amb l'arrambador de fusta de color verd. Sempre em costa saber quina m'agrada més :-)

Les dues habitacions tenen precioses llars de foc, terres hidráulics, detalls a sostres i cornises, miralls, tocador, ... Una preciositat !!!

Maquillatge de la núvia a l'habitació amb el tocador de marbre a Heretat Sabartés.

Maquillatge de la núvia a l'habitació amb el tocador de marbre

El nuvi canviant-se a l'habitació verda a Heretat Sabartés.

Nuvi canviant-se a l'habitació verda a la boda a Heretat Sabartés

BODA CIVIL A HERETAT SABARTÉS

Un dels espais més romàntics i especials de la finca és la cerimònia civil de casament a Heretat Sabartés. Hi pots accedir tant pels jardins com baixant les fantàstiques escales que hi donen accés des del palauet. Les entrades a la cerimònia, sortint des del palauet són senzillament espectaculars.

Les decoracions tant de la pèrgola com de les cadires pels convidats sempre estan fetes amb molta passió i donen el toc d'elegància i personalització al teu casament. T'ajudaran a que puguis escollir com vols que sigui la teva cerimònia i hi posaran tot l'afecte perquè sigui l'espai romàntic i elegant que sempre has imaginat per un dia tan especial.

Decoració floral de la cerimònia per la boda a Heretat Sabartés.

Decoració floral de les cadires de la cerimònia

Vista de la zona de cerimònia civil de boda a Heretat Sabartés.

Vista de la cerimònia de boda civil a Heretat Sabartés

Vistes de la cerimònia de boda a Heretat Sabartés.

Des de la cerimònia els convidats veuen les palmeres, jardins, vinya, ...

Entrada de la núvia a la boda a Heretat Sabartés.

L'entrada de la núvia a la cerimònia de la boda per les escales d'Heretat Sabartés

ELS JARDINS

Una de les coses que sempre ens ha cridat l'atenció com a fotògrafs de boda a Heretat Sabartés són els seus excepcionals jardins. Sempre estan molt ben cuidats i això que són enormes. Als jardins hi podeu fer tant l'aperitiu com el sopar i el que us puc assegurar és que deixareu als vostres convidats amb la boca oberta.

Quan entreu, a l'esquerra mirant el palauet, hi veureu el primer dels jardins. De gran mida i flanquejat per magnífiques palmeres, té un petit estany amb un pont que és l'estrella alhora que els teus convidats es facin fotos de record. Amb la barra al mig del jardí i les casetes de bany al fons, podràs fer que el moment de l'aperitiu sigui viscut pels convidats com un moment especial i inoblidable.

Aperitiu als jardins entre palmeres a Heretat Sabartés.

Aperitiu al jardí entre les palmeres

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - boda-heretat-sabartes-jardins2.jpg

Convidats es fan fotos a l'estany

Vista de l'aperitiu davant de la sala principal.

Vista de l'aperitiu des del jardí davant la sala principal

L'altre jardí que et volem explicar és el que trobaràs baixant les escales des de la cerimònia. L'accés és preciós amb una doble escala que acaba en una font i que et porta fins a un altre jardí enorme si gires a l'esquerra o a la zona d'oliveres si gires a la dreta. Aquest segon jardí és utilitzat també per a fer l'aperitiu.

Les escales d'Heretat Sabartés que comuniquen la cerimònia amb el jardí inferior.

Escala doble que porta des de la cerimònia fins al segon dels grans jardins

la sala principal

Amb una capacitat de fins a 250 convidats, és en aquesta sala on es fan la majoria de sopars i pràcticament la totalitat dels dinars. Amb les parets de vidre, comunica perfectament amb l'entorn donant la sensació que continues al jardí i dóna molta lluminositat als casaments de matí. 

Destaca la seva gastronomia i l'equip de cuina t'ajudarà en tot moment a dissenyar el menú que més s'adapti als teus gustos i a les teves necessitats. Una aposta segura pel que al menjar es refereix. 

És en aquesta sala principal on també es fa la posterior festa. 

Moment del banquet a Heretat Sabartés.

Moment del sopar a la sala principal

Els nuvis tallen el pastís el dia del casament a Heretat Sabartés.

Els nuvis fan el tall del pastís

BODA A LES VINYES A HERETAT SABARTÉS

Un casament al Penedès es mereix estar envoltat de vinyes i a Heretat Sabartés no se n'estan. La finca té més de 25 hectàrees de vinya que l'envolten (o l'equivalent a 36 camps de futbol). A nosaltres, les que més ens agraden són les que hi accedeixes a través de la porta que hi ha al jardí a sota de la cerimònia. Com a fotògrafs que som de Vilafranca del Penedès, ens reconeixem apassionats del nostre paisatge i de totes les possibilitats que ens brinda a l'hora de fer el reportatge de les nostres parelles.

Els nuvis a les vinyes de Heretat Sabartés el dia del casament.
Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - boda-heretat-sabartes-13.jpg
Els nuvis fan les seves fotos a les vinyes després de la boda a Heretat Sabartés.

Els nuvis a les vinyes el dia del casament

és tot això i molt més

Quan tenim la sort de ser els fotògrafs a un casament a Heretat Sabartés se'ns obren centenars de possibilitats. Tot és ple de racons preciosos on podem fer les vostres fotografies. 

Les sales de l'interior del palauet, la terrassa amb les arcades, el celler i la seva paret d'heura, els jardins, la vinya, les oliveres, ... Heretat Sabartés és un espai enooorme i per això ens agrada poder ensenyar-vos i parlar sobre la vostra sessió de parella (recordeu que en el nostre cas són uns 10 minuts aprox) i que no us passi el dia buscant a quins llocs fer les fotos.

Els nuvis fan les seves fotografies de parella al costat del celler a la seva boda Heretat Sabartés.

Als voltants del celler

Laia es posa el seu vestit de núvia a l'habitació al costat de l'escala.

La núvia es vesteix a la sala al costat de l'escala

El maquillatge de la núvia davant del tocador de marbre a Heretat Sabartés.

Maquillatge de la núvia davant del tocador de marbre

Els nuvis a la terrassa porxada el dia de la boda a Heretat Sabartés.

Al primer pis del palauet

Les núvies al camp de les oliveres el dia de la boda lgtbi a Heretat Sabartés.

Les núvies a les oliveres de Sabartés

Castell de focs a la boda a Heretat Sabartés.

Castell de focs durant el casament

Els nuvis es fan un petó a la terrassa amb arcs del pis superior a Heretat Sabartés després de la boda.

Terrassa amb arcs al pis superior d' Heretat Sabartés

el gran secret d'UNA BODA A heretat sabartés

Quan estabem pensant com explicar-te com és i què és Heretat Sabartés, hi havia una cosa que teníem clar que volíem dir-te i que creiem que n'és el gran secret. I aquest gran secret, tant o més important que lo escandalosament bonic que és el lloc, no és altre que les persones que hi ha darrere d'un casament a Heretat Sabartés.

Volem posar en relleu el gran treball que fan els professionals de cuina, les cambreres i cambrers així com el personal de neteja i jardineria. Són molt bons, sí, però és que a més són molt bona gent. Alegres, atents i simpàtics tots. 

Al capdavant hi trobaràs a la Cresen, una professional amb molta experiència i una de les persones a les quals més respectem dins del món dels casaments. El seu caràcter i el seu saber fan que sigui la perfecta capitana d'aquest espai de conte.

Els nuvis projectats a la façana de Heretat Sabartés.

ENTRADES RELACIONADES

Els nuvis a la terrassa del pis superior d'Heretat Sabartés.

BODA A HERETAT SABARTÉS DE S+D

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - fotografo-boda-vallfort-sensacions.jpg

VEURE MÉS  REPORTATGES DE BODA

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - fotografo-boda-vallfort-sensacions.jpg

VEURE MÉS FOTOGRAFIES DE BODA


Esperem que, amb aquesta publicació, t'haguem ajudat una mica més a conèixer com és una boda a Heretat Sabartés. De tota manera, si tens algun dubte o vols que t'ajudem en qualsevol cosa, sols ens has d'enviar un missatge des del formulari que tens just a sota.

Fins aviat :-)

ENVIA'NS UN MISSATGE

Perquè ens puguem posar en contacte.
Només si vols que et truquem
Quin tipus de reportatge t'interessa?
Data del casament
Estarem encantats de llegir el que ens vulguis fer comentaris.
Per comprovar que no ets un robot.
Fes clic a l'enllaç per a llegir el nostre avís legal.

Accepto.

* Dades obligatories