QUE HAN DIT DE NOSALTRES ELS NOSTRES NUVIS. 

Totes les opinions estan extretes de Google o de diferents portals de casament on apareixem.

El nuvi emocionat plora a la cerimònia de casament a la Masia la Torre del Gall.

Boda al Mas dels Vivencs - MIRTA & PAU

Estem contentíssims d’haver contactat amb Nou Enfoc per les fotografies del casament. Són uns professionals i unes persones de 10! Va ser un encert tenir-los, fan que tot sigui fàcil, estan al cas de tot el què passa i capten cada un dels instants quasi sense ni adonar-te que hi són. Les fotografies que van fer són brutals!!!! Estem del tot satisfets d’haver-los escollit. Una puntuació altíssima!!

Vols veure el casament del Pau i la Mirta? Click aquí !

Els nuvis a l'hombra al casament a Joan Sardà. Boda a Joan Sardà - AROA & NANDO
Només conèixer a Mònica i Santi ens va encantar el propers que són, facilitadors en tot moment i professionals. A més de ser grans professionals són molt propers i acaben convertint-se en uns amics més que t'acompanyen el dia del casament, si a això li sumes que no son un factor d'estrès, doncs el còctel és fabulós. I amb això em refereixo que ells tiren fotos de les reaccions i les emocions que de per sí apareixen, sense interferir. Les fotos que fan són molt autèntiques i molt boniques. Es nota que s'estimen el que fan i els apassiona el seu treball.

Els tornaríem a escollir mil vegades més, sens dubte.

La núvia tirada cap amunt pels amics el dia del casament al Mirador de les Caves. Boda al Mirador de les Caves - CLÀUDIA & JAUME
Tinc les fotos més boniques del món !!! Escollir a Nou Enfoc ha estat de les decisions més fàcils que vam prendre a l'hora d'escollir els diferents proveïdors pel casament, ja que sols entrar al seu estudi de fotografia ja et fan sentir com si estiguessis a casa. Després de rebre les fotos del preboda i del casament, no podem estar més contents amb el resultat. Fotografies precioses que han sabut captar el moment tal com va ser, i no podem estar més contents amb el resultat. Si em tornés a casar, els escolliria un i mil cops més, i per això han passat per la nostra vida per quedar-se. Gràcies !!!
El nuvi emocionat plora a la cerimònia de casament a la Masia la Torre del Gall.

Boda Masia la Torre del Gall - ANDREA & LLUÍS

Repetiria 1000 cops. Ens feia una mica de respecte, ja que no ens agraden massa les sessions de fotos, posar i demés, i no volíem estar una hora durant el casament fent-nos les típiques fotos de rigor. Preferíem disfrutar dels nostres convidats i viure tots els moments. Ens van comentar que el que busquen son els moments desprevinguts i que les fotos de parella, si ho volíem, durarien 10 minuts. I així va ser ! Les fotos són absolutament genials, s'adapten a tot el que els hi demanis i mai perden el somriure i el bon humor. Són amables, i es nota que els hi encanta la seva feina, perquè t'ho transmeten des del primer moment. Sols tenim paraules d'agraïment. Valeu or !
Els nuvis a les vinyes de Masia Torreblanca el dia de la boda. Boda a Masia Torreblanca - MONTSE & TONI
Uns cracks ! Transmeten calma i coneixement, perquè fan unes fotos brutals! El seu caràcter tan proper fa que entris en connexió amb ells i tot flueix. Encantats.
La núvia balla pel nuvi el dia del casament a Can Marlet. Boda a Can Marlet - CRISTINA & ISMAEL
Impressionant, inigualable ... 10. En tot, no hi ha comparacions possibles ... Saben captar moments històrics, ràpids, puntuals, atents, propers, amables, ... Què més podem demanar?
Els nuvis s'abracen a la posta de sol el dia del casament a la Masia la Torre del Gall. Boda a Masia la Torre del Gall - HELLEN & MANU
Controlen la llum com ningú. He al.lucinat amb les fotos que ens han fet, sobretot les de la posta de sol.


Els nuvis s'abracen a les vinyes el dia de la boda a Heretat Sabartés.  Boda a Masia la Tartana - MARTA & PEDRO

Super propers, molt professionals i apassionats de la seva feina. El dia del casament van venir Mònica i Santi i ni ens vam adonar de que hi eren. Van fotografiar moments espontanis i preciosos. Quan vam veure el resultat, ens vam emocionar amb el treball que havien fet. Tenim un record que és una autèntica meravella. Vam confiar en ells i vam prendre la millor decisió. Per a nosaltres, els millors. Infinites gràcies !
Els nuvis a contrallum abans de l'aperitiu a la boda a Can Ribas. Boda a Can Ribas - NÚRIA & EDU
100% recomanables. Són molt propers i t'acompanyen en tot moment. A la vegada són molt professionals i amb una experiència que et permet deixar-te guiar en tot moment sense preocupar-te per res.
Els nuvis sortint de la cerimònia de boda entre els convidats a Masia Torreblanca. Boda a Masia Torreblanca - LARA & JUANJO
Professionalitat en tot moment. Simpàtics amb els convidats, detallistes i ajudant als nuvis sempre que podien. Tot el món va acabar encantat amb ells. Els millors fotògrafs que es pot tenir.
Els nuvis abraçats al pati a la boda a Heretat Sabartés. Boda a Heretat Sabartés - LORENA & JOSE
Una experiència única, no només parlant en sentit fotogràfic, que també, sinó com a persones. Es nota que fan de la seva professió la seva forma de vida i ho disfruten cada segon, fent de retruc que tu ho gaudeixis encara més!
Nuvis a la bodega riuen el dia del casament a Augustus Forum al Vendrell. Boda a Augustus Forum - SHEILA & KEVIN
No dudtariem a tornar-los a escollir mil vegades més. Que més podem dir que no hagin dit ja totes les parelles que han comptat amb ells en el seu dia. Professionals, atents, detallistes, bellíssimes persones. No podíem haver escollit millor als fotògrafs del nostre casament. Et fan ser tu i capten l'essència de la relació que tens amb la teva parella, amics i família. Per desgràcia, fins al dia del nostre casament no ens havíem topat amb ells i, sens dubte,  a partir d'ara hi comptarem per a tots els nostres projectes fotogràfics. Gràcies per ser com sou, gràcies per haver captat el dia de la nostra boda amb tan bon gust, professionalitat i humanitat.
Els nuvis sortint de l'esglèsia del Vinyet a Sitges el dia de la boda a Mas Palou.

Boda a Mas Palou - LAIA & ÀLEX

L´experiència ha estat indescriptible. Teníem clar a qui volíem des d'un principi: a Nou Enfoc. No ens agradaven les típiques fotos de boda, volíem fotos naturals, del que passava, del que vivien els convidats i transmetre el que s'hi respirava. Ells ho aconsegueixen amb molt bona nota. Des d'un primer moment i sempre amb un somriure i un tracte personal molt proper, ens han acompanyat, aconsellat i ajudat en aquesta aventura. La seva experiència, idees i il.lusió ens l'han contagiat i hem viscut juntament amb ells grans moments. Ens han cuidat i mimat amb tant detall i tant d'amor que ja són uns amics que recordarem a la nostra boda i en el nostre dia a dia. I no ho diem per quedar bé, ja que és quelcom que ens han reconegut tots els convidats.
Han/Hem quedat meravellats amb el treball que han realitzat.

El principal per a nosaltres era que les nostres fotografies captéssin moments únics, especials, espontanis i naturals, així sense més ... que tot fluís i que poguéssim ser nosaltres mateixos sense postures ni cares forçades i sols podia ser amb ells. Durant la boda va treure el nostre millor somriure i la dels nostres convidats i va crear un ambient preciós que fa et faci la sensació que són uns convidats més i no els fotògrafs del casament. Gràcies per formar part del nostre gran dia i per regalar-nos imatges tant i tan boniques. Diuen que una imatge val més que mil paraules i això ens ho han demostrat amb les seves magnífiques fotografies.

Boda a Heretat Sabartés - TÀNIA & MIGUEL ÀNGEL

Ens vam sentir molt còmodes i naturals mentre ens feien el reportatge i van ser encantadors amb els convidats. Són grans professionals com a fotògrafs i grans persones que estimen el que fan. Busquen els mínims detalls per aconseguir una imatge que després marcarà la diferència i que farà especial i irrepetible un dels dies més importants de la teva vida.

Boda a Sesoliveres - SÒNIA & DANI

De les poques coses que teníem clares un any abans era que el Santi i la Mònica fossin els nostres fotògrafs de boda i ens acompanyéssin en un dia tan especial, així que asseguts en el seu "chéster" vàrem marcar la data del nostre enllaç! Al llarg de gairebé un any de preparació hem anat treballant conjuntament, escoltant els seus consells i aprenent de la seva experiència. Arribat el dia, la confiança es trasllada en tranquil.litat tot fent-ho senzill en cada instant, tornant-se transparents als nostres ulls però sabent que allà estaven immortalitzant cada moment! Gràcies per ser com sou, ens heu fet un reportatge de casament fantàstic que no podem deixar de mirar per recordar aquell dia tan feliç.

Boda a Masia d'en Cabanyes - ALBA & ORIOL

Van ser la primera opció des del principi, per la qualitat dels seus treballs i sobretot per la qualitat humana i professional del Santi i la Mònica. En un dia que et passa volant, en el que et perds molts detalls, ells van saber recollir-los en un reportatge preciós.

Boda a Vilarnau - EUGÈNIA & TON

Mònica i Santi van ser els nostres fotògrafs de boda i que dir d'ells: són genials en majúscules. Gràcies a vosaltres per tots els consells, ànims i donar-nos tot el suport per gaudir el dia del nostre casament. Vau estar a tots els detalls i ens vàreu guiar perquè poguéssim disfrutar cada moment. Els convidats no paren de parlar meravelles de vosaltres i nosaltres al.lucinem. Sou uns professionals del 15 i per això recomanem a Nou Enfoc.

Boda a Masia la Torre del Gall - CRISTINA & NACHO

Controlen la llum com ningú. He al.lucinat amb les fotos que ens han fet a la posta de sol.

Boda a Masia la Torre del Gall - HELLEN & MANU

No t'ho pensis i envia'ns un missatge

Sols si vols que et truquem
* Dades obligatories