NOU ENFOC FOTOGRAFIA som la Mònica i el Santi i som fotògrafs de boda narratius.

Entenem el casament com una gran festa, no com una sessió de fotos. És per això que la fotografia de boda que volem oferir-te es basa a congelar moments que passaran durant el dia del vostre casament i que els puguis tornar a sentir un cop i un altre. Fotografia de boda real , de debò, però donant valor a la fotografia en si mateixa. Una fotografia que narri com va ser el dia del teu casament, que expliqui qui sou realment i que deixi amb la boca oberta als vostres amics i família ;-)

Qui som ?

Som la Mònica i el Santi i vam començar la fotografia de boda en paral.lel a la nostra relació com a parella. Tots dos érem ja fotògrafs i junts volíem oferir una fotografia de casament diferent dels estàndards d'aquell moment. Somiàvem en formes noves fascinats per les relacions humanes i com la llum pot posar en relleu els sentiments i les emocions.  

En la recerca d'aquesta nova forma de veure les coses, de seguit ens vam posar d'acord en el nom que volíem pel nostre estudi i d'aquí surt Nou Enfoc fotògrafs de boda

Després d'uns quants anys ja, i gràcies als centenars de parelles que hem tingut la sort d'acompanyar en un dia tan especial com és el dia del casament, continuem mantenint viu el que ens va impulsar el primer dia. Fer una fotografia de boda diferent, assumint riscos, fugint de la foto segura, sense filtres vintage ni coses per l'estil, formant-nos amb els millors fotògrafs del món, apretant la nostra fotografia per tal que aquesta sigui cada dia millor.

parella passenjant a la posta de sol per camp de blat

Creiem en el valor de les fotografies que t'acompanyaran tota la vida i gràcies a les quals podràs reviure un cop i un altre els moments importants i les persones que t'acompanyen en el teu viatge. És per això que a tots els nostres reportatges de casament hi posem passió, sensibilitat i empatia.


Podem tornar a viure cada instant del nostre casament gràcies a les nostres fotografies.
Tengo las fotos de boda más bonitas del mundo.
Miro las fotos de la boda y al verlas todo son sentimientos

Premis i reconeixements

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - 1.jpg

ISPWP
International Society of Professional Wedding Photographers

Millor Fotografia per Impacte Emocional

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - 2.jpg

Fearless Photographers

2 mencions per Moments a boda LGTBIQ

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - 6.jpg

Bodas.net

Wedding Awards anys 2021 ,20,19,18,17,16

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - 4.jpg

Fotografos de boda de España

Mencions en diferents anys.


En aquest moment en què estàs preparant el teu casament, segur que tens moltes preguntes i dubtes. Vols que el casament sigui un èxit i ens agradaria poder ajudar-te. Així que pregunta el que vulguis, sense compromís, som gent molt normal ;-)   
T'esperem.

Hola Mònica i Santi :

Perquè ens puguem posar en contacte.
Només si vols que et truquem
Quin tipus de reportatge t'interessa?
Data del casament
Estarem encantats de llegir el que ens vulguis fer comentaris.
Per comprovar que no ets un robot.
Fes clic a l'enllaç per a llegir el nostre avís legal.

Accepto.

* Dades obligatories