Premi bodas.net com a fotògrafs de casament destacats.

Publicada el 03/03/2022

EL PORTAL DE BODA "BODAS.NET" ENS PREMIA COM A FOTÒGRAFS de boda per 7é any consecutiu 

En l'edició de 2022, el portal bodas.net ens ha atorgat un Wedding Awards com a fotògrafs de casament recomanats. 

Ens fa una especial il.lusió aquest premi ja que, després d'haber-lo guanyat durant 7 anys consecutius, són les parelles les que voten als millors proveïdors dins del sector. És a dir, són les parelles que s'han casat les que decideixen qui són els mereixedors d'aquests premis.

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - badge-weddingawards-es-es.jpeg
Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - badge-weddingawards-es-es21.jpeg
Premis bodasnet com a fotògrafs de boda recomanats.

Volem donar les gràcies a totes les parelles que ens han escollit durant aquest any 2022 per deixar-nos fer el que més ens agrada i per donar-nos el seu suport i recolzament. Sou moooolt macos !!!


Premi internacional de fotografia de casament

Publicada el 19/05/2021

PREMIS INTERNACIONALS COM A FOTÒGRAFS DE BODA PER LA ISPWP

Com a fotògrafs de boda, ens fa mooolt contents veure que dues de les nostres fotografies han estat escollides com a mereixedores de dos premis per la ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers) passant a formar part entre les millors fotografies de boda del món. A més a més, premis per a dues fotografies de casament sense poses, de dos moments. I ja per acabar-ho de rematar, una d'elles ha estat premiada amb el primer premi, es a dir, com a la millor fotografia de boda per "Impacte emocional". Si bé nosaltres no fem fotografies per a concursos sino per a fer que els nostres nuvis puguin recordar com va ser el seu dia, hem de reconèixer que aquests dos guardons ens han fet molt contents i que ens continúen reforçant que una fotografia de boda diferent és possible.

Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - millors-fotografs-de-boda-del-mon-ispwp-1.jpg
Nou Enfoc fotògrafs de boda de Vilafranca del Penedès a Barcelona - millors-fotografs-de-boda-vilafranca-ispwp-2.jpg

La primera fotografia és del casament de la Raquel i el Pere que van fer la seva boda a la Masia la Torre del Gall a Sant Cugat Sesgarrigues. Recull un moment entre els nuvis i dos amics molt propers i va ser feta durant el banquet. La segona és del casament del Xus i l'Angie que van fer la seva boda al Mirador de les Caves per Cal Blay a Sant Sadurní d'Anoia. En un moment en que tots els amics dels nuvis estaven junts amb moltes ganes de festa :-P


Ens publica "Novias de España"

Publicada el 18/05/2021

LA REVISTA NOVIAS DE ESPAÑA PUBLICA UN DELS NOSTRES REPORTATGES DE BODA AL PENEDÈS

Estem molt contents que la revista Novias de España hagi pubicat les fotografies de boda a Mas Palou , un casament entre les vinyes del Penedès , de l'Àlex i la Laia. La revista " Novias de España " és un referent dins de les publicacions impreses que dona molts consells i idees per al casament i per a nosaltres, com a fotògrafs de boda del Penedès, és un orgull que hagin escollit un dels nostres casaments.

Revista Novias de España publica las fotos boda en Mas Palou.
Novias de España publica las fotos de boda en Mas Palou.

Volem donar les gràcies a tots els professionals que van participar en aquest casament i que van ajudar amb el seu saber a que el casament de l'Àlex i la Laia fos un casament perfecte:

Catering: Sensacions
Decoració Floral: Flors Amèlia
Maquillatge: Montse Quintana maquillatge núvia
Perruqueria: Vega Estilistes


Premi Bodas.net als fotògrafs més recomanats.

Publicada el 18/05/2021

EL PORTAL DE BODA "BODAS.NET" ENS PREMIA COM A FOTÒGRAFS RECOMANATS PER 6É ANY CONSECUTIU

El portal de casament Bodas.net ens ha otorgat el premi 2021 com a Fotògrafs de casament recomanats en l'edició 2021 dels Wedding Award. Us copiem un extracte de la seva roda de premsa:

"Nou Enfoc Fotografia, referent professional de la fotografia de boda a Vilafranca del Penedès, ha obtingut el premi Wedding Awards 2021 dins de la categoria de fotografia. Un gran reconeixement tant a la seva trajectoria com al bon treball realitzat a les bodes celebrades que els acredita com a un dels millors proveïdors de boda del país. La nota mitja que li han donat les parelles que han organitzat la seva aboda amb ells ha estat de 5.0 sobre 5.0 possibles".

Premi 2021 bodasnet com a fotógrafs recomanats.

Tenim l'honor d'haber rebut aquest premi durant 6 anys consecutius. Aquest premi, que surt de les recomanacions i valoracions de les parelles de nuvis que s'han casat durant l'any, ens fa molt contents i ens dona força per seguir endavant mirant d'oferir una fotografia de boda que faci feliç a les nostres parelles. Gràcies a totes i tots els que ens heu recomanat i gràcies a Bodas.net per l'organització d'aquests premis.

Premis bodasnet com a fotògrafs de boda recomanats.