Premi Bodas.net als fotògrafs més recomanats.

Publicada el 18/05/2021

EL PORTAL DE BODA "BODAS.NET" ENS PREMIA COM A FOTÒGRAFS RECOMANATS PER 6É ANY CONSECUTIU

El portal de casament Bodas.net ens ha otorgat el premi 2021 com a Fotògrafs de casament recomanats en l'edició 2021 dels Wedding Award. Us copiem un extracte de la seva roda de premsa:

"Nou Enfoc Fotografia, referent professional de la fotografia de boda a Vilafranca del Penedès, ha obtingut el premi Wedding Awards 2021 dins de la categoria de fotografia. Un gran reconeixement tant a la seva trajectoria com al bon treball realitzat a les bodes celebrades que els acredita com a un dels millors proveïdors de boda del país. La nota mitja que li han donat les parelles que han organitzat la seva aboda amb ells ha estat de 5.0 sobre 5.0 possibles".

Premi 2021 bodasnet com a fotógrafs recomanats.

Tenim l'honor d'haber rebut aquest premi durant 6 anys consecutius. Aquest premi, que surt de les recomanacions i valoracions de les parelles de nuvis que s'han casat durant l'any, ens fa molt contents i ens dona força per seguir endavant mirant d'oferir una fotografia de boda que faci feliç a les nostres parelles. Gràcies a totes i tots els que ens heu recomanat i gràcies a Bodas.net per l'organització d'aquests premis.

Premis bodasnet com a fotògrafs de boda recomanats.