Quarts classificats en el ranking mundial de fotògrafs de boda.

Notícies -

QUARTS CLASSIFICATS AL RANKING MUNDIAL DE FOTÒGRAFS DE CASAMENT PER FLASH MASTERS.

Volem compartir amb tu una gran notícia! Hem quedat classificats en quarta posició (empatats a punts amb el tercer), en l'àmbit mundial dels premis Flash Masters de fotografia de casament creativa de l'any 2022.

Aquest reconeixement és molt important per nosaltres ja que els Flash Masters són un concurs amb participació de fotògrafs de tot el món i els jutges son reconeguts professionals de l'indústria de la fotografia.

fotógrafos,boda,mirador-de-les-caves

Per a nosaltres, la fotografia de casament és una passió i sempre ens esforcem a capturar els moments més especials del gran dia. Ens encanta treballar amb parelles felices i emocionades. Cada casament és únic i sempre ens esforcem a buscar de forma autèntica i creativa l'essència de cada parella i reflectir qui són com a parella.

Volem agrair a totes i cada una de les parelles que han confiat en nosaltres per a capturar els seus moments especials. Per confiar en el nostre punt de vista. Per tot el que ens han donat. També volem agrair a la resta de fotògrafs de casament que han participat en el concurs durant tot l'any així com als jutges pel seu gran treball al haver d'escollir entre tantes i tantes fotografies de qualitat.

Seguirem treballant dur per a oferir el millor de nosaltres a cada casament. Ens encanta el que fem i estem molt emocionats per tot el que està per venir. Gràcies i mil vegades gràcies a totes i tots els que us alegreu amb nosaltres.

Aquí podeu veure algunes de les fotografies presentades:

fotógrafos,boda,torre-del-gall
fotógrafos,boda,ca nalzina
fotógrafos,boda,torre del gall
fotógrafos,boda,clos la plana
fotógrafos,boda,vilafranca,penedes
Comparteix 

Perquè ens puguem posar en contacte.
Estarem encantats de llegir el que ens vulguis fer comentaris.
Estarem encantats de llegir el que ens vulguis fer comentaris.
Per comprovar que no ets un robot.
* Dades obligatories
Veure anterior