Preboda a la muntanya amb Núria i Gina

Preboda -
preboda a la muntanya lgtbiq

Amb la Núria i la Gina vam anar a la muntanya a fer el seu reportatge preboda. Buscàvem un camp amb bales de palla ja que a elles els hi feia il.lusió poder tenir unes fotografies en les que hi apareguéssin bales de palla. La búsqueda ens va portar a fer el reportatge fotogràfic de la parella a la muntanya al poble de L'Astor a on ens va fer un dia esplèndid.

La Núria i la Gina son una parella fantàstica. Son molt simpàtiques i tenen una conexió increible. Son el complement perfecte. Aviat faran el seu casament i tenim la sort de poder ser les seves fotògrafes a la boda a Heretat Sabartés. En tenim tantes ganes de que arribi el gran dia !!! De moment, aquí van algunes de les fotografies fetes a aquesta genial parella.

Preboda noies lgtbiq a la muntanya bales de palla
Preboda noies lgtbiq a la muntanya amb bales de palla
Preboda noies lgtbiq a la muntanya bales de palla rodones
Preboda noies lgtbiq a la muntanya davant bala palla
Preboda noies lgtbiq al camp
Preboda noies lgtbiq a la muntanya molins de vent
Preboda noies lgtbiq a la muntanya corrents
Preboda noies lgtbiq a la muntanya blanc i negre
Preboda noies lgtbiq a la muntanya posta de sol
Preboda noies lgtbiq a la muntanya seient
Preboda noies lgtbiq a la muntanya estirades

UN REPORTATGE PREBODA DIFERENT A LA MUNTANYA

COM TROBAR EL LLOC IDONI PER A FER EL TEU REPORTATGE DE FOTOS PREBODA

Quan el lloc és l'idoni, ens permet centrar-nos en el més important, vosaltres. Buscar que es noti la complicitat que teniu, mostrar l'alegria, el sentiment i tot allò que us fa la parella que sou. Per a nosaltres és imprescindible que us divertiu, que sigui una experiència agradable i que la recordeu com un dia divertit en el que, a més de passar una bona estona, vau aconseguir unes precioses fotografies de parella.

Buscar el lloc idoni per a fer les fotografies preboda comença parlant amb la parella sobre com s'imagina l'escenari de les seves fotografies. En el nostre cas, comencem plantejant un preboda a la platja, un preboda a la muntanya o un preboda  a la ciutat. Un cop la parella es decideix per un d'aquests tres escenaris, és més fàcil poder fer propostes que siguin del gust de la parella que es vol fer unes fotos preboda.

Les propostes seran fruit de la conversa que mantenim amb la parella. En el cas de la Núria i la Gina, ens van comentar que els hi faria especial il.lusió fer el preboda  a la muntanya i que hi haguéssin bales de palla. Amb aquesta premisa vam començar a buscar alternatives juntament amb elles i així va aparèixer L'Astor. 

Comparteix 
Veure anterior Veure següent